PAIN as an Alarm-system. Part 2

Part 2 af “PAIN as an Alarm-system” , med Dr. Eric Cobb:

Eric Cobb fra Z-Health, som i disse dage også florerer med øjen-øvelser i Politiken, snakker nedenstående video igen omkring (kronisk) smerte.

Ved kronisk smerte er den oprindelige vævsskade ofte helet for længst, men smerten dominerer stadig. Tidligere indlæg og videoer på siden kommer med nogle tanker og idéer på hvorfor dette kan være, og én af disse bygger på udeblivende bevægelse af det pågældende område, af frygt for at smerten vender tilbage.

I nedenstående video omtales Graded Exposure, som en måde langsomt at overbevise hjernen om at en given bevægelse er sikker. Kombinér denne fremgangsmåde med at huske på at vævsskaden sandsynligvis er helet for længst og at der ikke nødvendigvis er noget i vejen med dig.

You´ll be fine!