The Great Diet Comparison

 

Som navnet indikerer, sammenligner den næste billedeserie en række diæter.
De er opdelt i 4 kategorier; fra noget nær umulige at følge over en længere periode, til ganske fornuftige valg.

Den tavse konklusion er at den bedste “diæt”, er dén som bedst tilgodeser dine personlige mærkværdigheder, og dén som i bund og grund er lettest at følge. Aka.: Find en overkommelig, sund måde at spise på, og gør det en del af din livsstil. Det handler om vaner.

 

I forlængelse hertil har jeg tilføjet et forslag til, hvordan den klassiske kostpyramide også kunne se ud. De fleste vil genkende idéen fra Paleo-tankegangen. Kombinér tilgangen med en velovervejet spise-frekvens, og du er sandsynligvis på rette spor!
 

 

 

 

Madpyramiden – as it probably should be

 

 

 

 

 

2 thoughts on “The Great Diet Comparison

  1. Pingback: Will Eat Good Food for Work « Better Movement

Comments are closed.